ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ

Η περιβαλλοντική ομάδα «Εχεδώρου Φύσις» καταγγέλλει την καύση καλωδίων στον Γαλλικό ποταμό, γεγονός που όπως αναφέρει δεν είναι μεμονωμένο.

Την καύση καλωδίων μεταξύ του Γαλλικού ποταμού και της παλιάς κοίτης Αξιού, κοντά στο Ινστιτούτο ρυζιού, καταγγέλλει η περιβαλλοντική ομάδα «Εχεδώρου Φύσις», παραθέτοντας σχετικά βίντεο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το περιστατικό, που δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, καταγράφηκε εχθές, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και ώρα 19.45. Τα μέλη της ομάδας κάλεσαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, ωστόσο όταν έφθασε η δύναμη της ΕΛΑΣ στο σημείο ο δράστης είχε ήδη φύγει. «Η πυροσβεστική  έφτασε άμεσα στον χώρο αν και τελικά η φωτιά σβήστηκε άμεσα και δεν χρειάστηκε να επέμβει» προσθέτει η ομάδα.

«Η ομάδα ακολούθησε τον δράστη μέχρι το Κορδελιό. Έστειλε φωτογραφίες στην αστυνομία, η οποία κάνει έρευνα στο Κορδελιό για τον εντοπισμό του» αναφέρουν τα μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης σημειώνοντας πως «το συγκεκριμένο δρομολόγιο το παρακολουθούσαμε πάνω από ένα μήνα, μέχρι σήμερα όπου καταφέραμε να πετύχουμε τον δράστη επ΄αυτοφώρω».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-katangelia-gia-kafsi-kalodion-ston-galliko-potamo-vid

PARTNERS & SUPPORT