«ΌΛΒΙΑ» ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στην πλατεία της Βάρκιζας, στο «Γυάλινο», το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου γυναίκες από την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και την Ελλάδα ετοιμάζουν μια γιορτή της ειρήνης και της αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό. Συμπράττουν, τραγουδούν, μαγειρεύουν, παίζουν παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους και δείχνουν στον πόλεμο ότι δεν είναι πιο ισχυρός από την δίψα των ανθρώπων για ζωή!

Σας προσκαλούν να βρεθείτε μαζί τους, να διαλέξετε πασχαλινά δώρα ανάμεσα σε χειροποίητες δημιουργίες και είδη λαϊκής τέχνης και να δείτε μέσα από εκθέσεις φωτογραφίας και βίντεο πώς βλέπουν την Ουκρανία οι απόδημοι της που ζουν σήμερα στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση περιλαμβάνονται μια σειρά από εργαστήρια τέχνης, οικολογίας όπως και μια ανοιχτή συζήτηση για τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου που συνεχίζεται και δημιουργεί καθημερινά χιλιάδες νέους πρόσφυγες στο έδαφος της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι «Γυναίκες από την Ουκρανία», ο σύλλογος «Βορυσθένης», το Λευκορωσικό ραδιόφωνο «НАШЕ РАДІО» και η περιβαλλοντική οργάνωση WAMBO CITY WASTE PICKERS και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Facebook event

[email protected]

 

PARTNERS & SUPPORT